ARRANGEMENTER LIGE NU

14.05.19 // JENS UNMACK og TOMMY HEIZS – Love Shop og kærligheden

Jens Unmack kaldes Danmarks bedste sangskriver. I front for Love Shop har han overlevet næsten 30 års kærlighed, smerte og løst liv. Nyd en aften med rock, poesi og en lille smule Liverpool. Tommy Heisz har skrevet bogen Himmelflugt og Højdeskræk om Love Shop og interviewer om smerten. kærligheden og livet. Hvorfor skal det gøre så ondt?

Sted: Litteraturhuset, Work2Gether, Tinghuset, Tinghusgade 43, 5700 Svendborg.

Christina Englund er en af de bedste, danske undervisere i kreativ skrivning og skønlitterær fiktion. Hendes bøger er udgivet på Gyldendal gennem en årrække. Hvis bogdrømmen skal have vinger kræver det arbejde, sparring og gode råd. Christina Englund sætter dig i gang på denne intensive skriveeftermiddag fra 12-16.

Sted: Litteraturhuset, Work2Gether, Tinghuset, Tinghusgade 43, 5700 Svendborg.

Mød forfatteren Leonora Christina Skov og hør hende fortælle om romanen ”Den, der lever stille”. Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. I foredraget fortæller Leonora b.la. om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger. Hun har rørt en meget stor læserskare med sin fortælling om at miste det hele – og finde sig selv igen, om at håbe på forklaring og sin mors kærlighed. Leonora Christina Skov har solgt for udsolgte sale siden 2018, hvor bogen udkom og er for første gang i Svendborg med sit foredrag. Oplev et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Sted: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg, Ramsherred 4, 5700 Svendborg.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 03-May-19 02:41:29 PDT. The current time is Saturday, 25-May-19 00:53:48 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

KONTAKT OG NYHEDSBREV

Åbningstider:

Boghandel:
On.- fre: kl. 9-15.
Caféen med bøger og aviser:
Man.-fre: kl. 9-17.
Litteratur-arr.: Se program.

Adresse:

work2gether, Tinghuset
Tinghusgade 43
5700 Svendborg

© Copyright - Litteraturhus Svendborg